Hopp til hovedinnhold

Pårørendealliansen

Det er ikke over!

men vi er mer forberedt nå enn i mars!

Derfor bør alle nå lese om og oppdatere seg på hva som er gjeldende regler for besøk i institusjoner , sykehjem og boliger , enten du er pårørende, besøkende eller frivillig.

Helsedirektoratets Korona veileder vokser stadig i omfang og det legges inn og oppdateres informasjon etter hvert som vi får mer kunnskap, mer erfaring og i tråd med smittesituasjon. Vi er svært glade for å lese dette i kapittel 9. Besøk i helse- og omsorgsinstitusjoner og omsorgsboliger, og tiltak mot sosial isolering:

Pårørendeutvalg kan bidra til styrket samarbeid og deling av informasjon.

Her tas en av våre viktige saker inn – nemlig at et Pårørendeutvalg på sykehjem og andre steder gjør dialogen med, informasjonen til og kommunikasjonen enklere for alle parter, enn å forholde seg til X antall pårørende og kontakter som hver for seg kontakter det enkelte sted og får tilbakemelding på ulike måter!

Vi innkasserer en liten seier for en av våre viktige saker ! Vår anbefaling er å holde seg oppdatert på Koronaveilederen og vise den til de parter som man forholder seg til om man møter på utfordringer eller problemer!

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få de viktigste nyhetene og oppdateringene i din innboks

Følg oss i sosiale medier!