Hopp til hovedinnhold

Pårørendealliansen

Hjelp oss gjøre dine erfaringer til kunnskap!

UNDERSØKELSEN ER NÅ STENGT og vi bearbeider resultatene! Nå har vi snart levd 8 uker med effekter av dramatiske tiltak på vår hverdag. En pandemi fikk også oss i Norge til å trekke i nødbremsene og det har påvirket vår hverdag. Både sykehus og kommuner har kuttet i sine tilbud for utsatte grupper. Og som vi vet – det som påvirker pasienter og brukere påvirker ofte også deres pårørende uansett diagnose eller tilstand.

Selv om vi nå løser litt opp vil vi fremdeles merke dette lenge. Hvilken effekt har kutt i tilbud hatt på deg som pårørende? Hva har endret seg i denne tiden? Hvilken informasjon har du fått? Hva ser du må gjøres om vi skal løse dette bredre fremover?

DET vil vi gjerne høre fra deg om! Svar på vår spørreundersøkelse og bidra med kunnskap og erfaring som ikke kommer fra planer og skrivebord, men ut fra hvordan de virkelig påvirker DIN hverdag.

Pandemi situasjonen har vi ikke vært i før, men det antas at dette kan skje igjen. Nå ber vi DEG om å bidra så vi blir bedre rustet til neste gang.

Takk for din tid – og tips gjerne andre om du vet bør svare!

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få de viktigste nyhetene og oppdateringene i din innboks

Følg oss i sosiale medier!