Hopp til hovedinnhold

Pårørendealliansen

Nytt styre i Pårørendealliansen etter vellykket Årsmøte !

Torsdag 24.11.22 avholdt Pårørendealliansen sitt 3.ordinære Årsmøte. I henhold til vedtektene var sakslisten klar og en oppdatert 3-årig strategiplan ble vedtatt samt de andre formalia som skal gjøres. 19 stemmeberettigede var tilstede , og mange samlet seg til en hyggelig lunsj først.

På Årsmøtet er det også valg på nytt styre. Styret som er valgt for en periode for to år består av:

• Leder: Espen Gade Rolland, ny -Norsk sykepleierforbund (NSF-SPOR)
• Nestleder: Annika Fallsen Huhtala, Ung Kreft
• Styremedlem: Kjetil Ørbeck, ny – ekstern
• Styremedlem Vigdis Løback, A-larm
• Styremedlem: Jacob Feght Conradi, ny – Kreftforeningen
• Styremedlem (vara) : Ann Jorid Strømholt, ny – LUPE- Landsforbundet for utviklingshemmede og pårørende og Styremedlem (vara) : Arvid Libak, ny- Pensjonistforbundet

Den nye styrelederen vår uttaler dette til NSF sine nyhetssider:

–» Det er imponerende hva Pårørendealliansen har bygget opp i de fem driftsårene de har hatt. Det blir svært spennende å bidra inn som leder i styret i den videre utviklingen av organisasjonen» sier Gade Rolland.

Vi takker nå avgåtte styremedlemmer for innsatsen de har lagt ned i forrige styreperiode: styreleder Steinar Barstad, Pensjonistforbundet, Hasle Lochen, Akan kompetansesenter, Jette Dyrnes, Helsefagarbeiderforbundet i Delta og Dina Rolstad Thune, Norgesgruppen.

Vi ser også frem til å samarbeide med dette styret og kommer tilbake med gruppebilde da! ( Bilder her er lånt fra nettet via NSF, Ung Kreft, Ecura , Kreftforeningen, A-larm, LUPE og Fontenehuset Oslo)

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få de viktigste nyhetene og oppdateringene i din innboks

Følg oss i sosiale medier!